Meny

Lady Rock Yellow Bardisk

Lady Rock Yellow Bardisk

Lady Rock Yellow - Kare Design har bardisker passende til forskjellige stilserier, som alle er utviklet fra Kare's eget grunndesign, og også flere varianter av Lady Rock-designet 

Denne Yellow-utgaven gir et iøyenfallende uttrykk, men ikke (for) maskulint, kanskje heller litt i retning av "glam" . Se også hvor elegant føttene på bardisken er formet.

Disken  er 120 cm bred, 104 cm høy og 48 cm dyp, og veier 42 kg. Bordplaten og skroget er i mdf, baren er trukket med microfiber-polyester, og polstret med polyurethan. Alt av metall-detaljer er i forkrommet stål. Se målsatt bilde i bildekarusellen for alle relevante mål

Kare Design har også flere varianter av Lady Rock barkrakk

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringtom du har spørsmål om en av Lady Rock bardiskene, eller ønsker mer info om andre bardisker fra Kare Design eller annet.

Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design. 

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 8 490,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7084407
Produsent Kare
Høyde 104
Bredde 120
Dybde 48

Produktomtaler

Skriv din egen omtale