Meny

Refugio vinhylle med dører

Refugio vinhylle med dører

Også flasker trenger et trygt sted - spesielt når det gjelder god vin. Refugio vinhylle i "industrial-style" med dører har stålramme, lagringsrom og en solid benkeplate av gran. Spesielt praktisk er glassdørene.. Refugio har lagringsrom for 15 flasker i de to nederste hyllene, og har også plass til flere flasker om man ønsker å benytte de andre lagringsrommene til dette formålet. 

Stålrammen er pulverlakkert, glassplatene i front er klart herdet glass, topplaten av gran er lakkert. Leveres montert.

Skapet er 156 cm høyt, 60 cm bredt, 40 cm dypt og veier 29 kg. Max innholdsbelastning 50 kg Se også målsatt bilde i bildekarusellen for alle relevante mål. Kare Design har et stort utvalg innen vinhyller, stativ, og oppbevaringsmøbler

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du  ønsker mer info om Refugio vinhylle, eller andre vinhyller fra Kare Design

Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design. 

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 10 990,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7083751
Produsent Kare
Høyde 156
Bredde 60
Dybde 40

Produktomtaler

Skriv din egen omtale