Meny

High Fidelity Bar

High Fidelity Bar

Kjempestilig kombinert bardisk og bar/vinskap i Art Deco-stil. Selv om dette er romslig innvendig er det likevel et kompakt møbler som er meget anvendelig og plasseringsvennlig. Fronten i svart lakkert glass, toppen «high-quality stone look» og sølvfargede detaljer gir et meget eksklusivt uttrykk.

Baksiden består av tre ulike oppbevaringsmuligheterog har også integrerte flaske- og glassholdere. . Ønsker du matchende barstoler eller barkrakker har vi flere som passer bra til denne baren.

Leveres montert, vekten er 118 kg. Skroget er i mdf med lakkert glass panel. High Fidelity er 120 cm høy, 120 cm bred og 50 cm dyp. Se eller målsatt bilde i bildekarusellen for alle relevante mål

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringtom du har spørsmål om High Fidelity, eller ønsker mer info om andre bardisker fra Kare Design eller annet.

Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design. 

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 24 790,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7084669
Produsent Kare
Høyde 120
Bredde 120
Dybde 50

Produktomtaler

Skriv din egen omtale