Meny

Bar Trunk Globetrotter - Medium

Bar Trunk Globetrotter - Medium

Med sitt Amerikakoffert-inntrykk forteller dette flotte møbelet i tre og imitert krokodilleskinn en historie om lange reiser «over dammen» i hine dager. En drømmereise tilbake til de gamle sjøreisende!

Men innredningen i «kofferten» forteller en helt annen historie! Bar Trunk Globetrotter kan utstyres som en bar som rommer mye av det man trenger. Når trunk’en lukkes er kofferten på hjul et elegant innslag i rommet, men når som helst klar til åpning og presentasjon av det omfattende innholdet for imponerte gjester. Attraktiv, sofistikert og praktisk i en røff engelsk stil med mange detaljer.Bar Trunk Globetrotterl leveres også som matchende salongbord og i en større Trunk-utgave

Frontsiden er trukket med polyurethan, baksiden med polyester, selve skapet av finert ask og mdf. Kobberfarget metall i beslagene.

Bar Trunk Globetrotter Medium er sammenslått 83 cm høy, 66 cm bred,44,5 cm dyp og veier37 kg.  

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt eller om du har spørsmål om Bar Globetrotter eller andre barmøbler og vinskap fra Kare Design 

Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design. 

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 13 990,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7077066
Produsent Kare
Høyde 83
Bredde 66
Dybde 45

Produktomtaler

Skriv din egen omtale