Meny

After Work Gold Bardisk

After Work Gold Bardisk

Hjemmebaren er tilbake! Med dette møbelet i huset kan kanskje noen og enhver være tilbøyelig til å vurdere ny «dresskode» hjemme… Denne bardisken er designet av Kare for å passe både som hjemmebar og også til større festlige anledninger. Den valgte blåfargen sammen med messingdetaljene gir et fasjonabelt inntrykk! Litt Hollywood-glamour?

Det leveres en matchende barkrakk til denne baren.  Både bar og barkrakk er også tilgjengelig i en annen farge

Leveres delmontert – enkel montering, vekten er 44 kg. Skroget er i mdf og noe eucalyptus-tre med lakkert glass topp og ben i lakkert stål.Trukket i velour-kunststoff, polstret med polyurethan After Work bar er 106 cm høy, 120 cm bred og 48 cm dyp. Se eller målsatt bilde i bildekarusellen for alle relevante mål

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringtom du har spørsmål om After Work bardisk, eller ønsker mer info om andre bardisker fra Kare Design eller annet.

Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design. 

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 12 490,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7083901
Produsent Kare
Høyde 106
Bredde 120
Dybde 48

Produktomtaler

Skriv din egen omtale