Menu

Econo Slim

Econo Slim

En attraktiv og komfortabel stol for de lange og hyggelige kvelder!

Dette er en klassisk polstret spisestol som kombinerer komfort med godt design. Den høye ryggstøtten sikrer en ekstra komfortabel sitteplass med en nesten lenestol-lignende komfort. Dette er en stol med potensial til å bli ditt favorittmøbel!

Stolen har ramme av bøk, og er polstret med polyurethanskum, ca 30 kg pr kbm, noe som gir en fast men ikke for hard sittekomfort. Stolen har en sittehøyde på 49 cm og en sittedybde på 43 cm. Høyde på stolen er 100 cm, bredde 48cm og dybde 47 cm. Stolen veier 7,5 kg. Finnes i en rekke utgaver med både stoff og skinn

Se alle de aktuelle utgavene av Econo spisestol

Se utvalget av resten av spisestoler i Kares egen tyske nettbutikk her, 

Kontakt oss om du ønsker å kjøpe Econo spisesil eller andre spisestoler, om du ønsker priser i norske kroner eller mer info

Priseksempelet under er for Econo Mustard som er utstilt i vår butikk på Vestby Storsenter

 

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 1 990,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har gjennom slagordet "Mye smak for pengene" spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør til rimelige priser – alt fra sin base i Munchen, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du kan se alle de andre Kare-produktene i Kare's egen nettbutikk - kontakt oss på kundeservice@interio.net, besøk oss i butikken på Vestby Storsenter eller ring oss om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 1300498
Produsent Kare
Sittehøyde 49
Høyde 100
Bredde 48
Dybde 47
Sitte Dybde 43

Produktomtaler

Skriv din egen omtale