Menu

Globe LG spisestol

Globe LG spisestol

Stikkord : Stil, komfort og moderne 

Globe er designet og produsert både for hjemmebruk og restauranter. Se "tilleggsinformasjon" for alle relevante mål

Skallet i polypropylen leveres i fire farger og kan kombineres etter eget valg med ben i treverk av ask- i 3 farger. Stolen finnes også i en annen utgave med ben metall.  Stolen leveres i pakninger a 2 stoler

Globe er designet av de anerkjente Venezia-baserte designerne Alberto Werner Arter og Fabrizio Citton.

 

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om Globe - stolene :

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 2 990,00
Globe LG spisestol kjøpes i pakker på 2. Pris er per stk.

* Påkrevde felt

kr 2 990,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for bord, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning. Kontakt oss – vi skaffer!

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1303017
Produsent Domitalia
Sittehøyde 47
Høyde 82
Bredde 64
Dybde 62

Produktomtaler

Skriv din egen omtale