Menu

Echo spisestol

Echo spisestol

Echo er en nydelig formet designstol, ypperlig egnet for både hjemme- og profesjonell bruk. Stolen er stablebar, og leveres med ben i metall.

Echo har sete i fiberglassforsterket polypropylen i 5 forskjellige farger som kan kombineres med understell som enter er forkrommet, satinert aluminium eller hvit matt lakkert. Se "tilleggsinformasjon" for alle relevante mål. Echo selges i pakker a 2 stoler, og kan også leveres som matchende counterstol

Echo er designet av de anerkjente Venezia-baserte designerne Alberto Werner Arter og Fabrizio Citton. Stolen er stablebar opp til max 8 stoler.

 

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om Echo spisestol eller counterstol :

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 1 690,00
Echo spisestol kjøpes i pakker på 2. Pris er per stk.

* Påkrevde felt

kr 1 690,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for bord, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning. Kontakt oss – vi skaffer!

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1303117
Produsent Domitalia
Sittehøyde 46
Høyde 82
Bredde 54
Dybde 58

Produktomtaler

Skriv din egen omtale