Menu

Playa Spisestol

Playa Spisestol

Playa leveres med skallsete i acryl/styren. Materialet er av beste kvalitet, og vil bære og fremheve de merker som skyldes bruk, på en sjarmerende måte,  spesielt på sort finish.

De angitte målene under "tilleggsinformasjon" gjelder for Playa med ben.Playa med meier er 82 cm høy, har en bredde på 43,5 cm og en dybde på 53cm. Sittehøyden er 48 cm

Playa leveres med sete i 5 forskjellige farger/typer , versjonen med ben er stabelbar opp til 6 stoler og leveres med enten forkrommet understell eller antrasitt lakkert. Meier leveres kun i forkormmet utgave. Playa selges i pakning a 2 stoler

Playa er designet for DomItalia av Fabrizio Battoni - og kan også leveres med matchende barstoler i flere utgaver

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om Playa Spisestol :

Priseksempelet under er for Playa med ben

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 1 990,00
Playa Spisestol kjøpes i pakker på 2. Pris er per stk.

* Påkrevde felt

kr 1 990,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for bord, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning. Kontakt oss – vi skaffer!

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1303305
Produsent Domitalia
Sittehøyde 47
Høyde 82
Bredde 51
Dybde 51

Produktomtaler

Skriv din egen omtale