Menu

Miro Spisestol

Miro Spisestol

Miro er en rettlinjet, moderne, men likevel med et klassisk stol inntrykk, og er designet av DomItalias eget designerteam

Miro har ramme og ben i metall og polstret sete og rygg.  

Miro leveres i stoff i 5 forskjellige farger og med ben i satinert aluminium.

Se "tilleggsinformasjon" for alle relevante mål. Miro selges i forpakning a 2 stoler

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om Miro Spisestol :

Priseksempelet under er for Miro i beige/taupe/hvitt sete

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 2 490,00
Miro Spisestol kjøpes i pakker på 2. Pris er per stk.

* Påkrevde felt

kr 2 490,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for bord, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning. Kontakt oss – vi skaffer!

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1303505
Produsent Domitalia
Sittehøyde 47
Høyde 90
Bredde 47
Dybde 53

Produktomtaler

Skriv din egen omtale