Menu

Cloud Spisestol Høy/Lav rygg

Cloud Spisestol Høy/Lav rygg

Cloud har stålramme med sete og rygg i nett av polyester og med avdekkede hjørner øverst på den høye seteryggen. 

Stolen leveres i taupefarget lysgrått eller mørk grått, og med forkrommet ramme. Stolen er stablebar opp til 6 stoler

Målene angitt under "tilleggsinformasjon" gjelder utgaven med høy rygg. Cloud med lav rygg er 83 cm høy, 54 cm dyp, 45 cm bred og har en sittehøyde på 46,5 cm. Cloud selges i pakker a 2 stoler

Stolen er designet av Milano-baserte Folco Orlandini (industridesigner) og Andre Radice (arkitekt) som er et designerpar DomItalia benytter mye

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om Cloud Spisestol :

Priseksempelet under er for Cloud med lav rygg

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 2 190,00
Cloud Spisestol Høy/Lav rygg kjøpes i pakker på 2. Pris er per stk.

* Påkrevde felt

kr 2 190,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for bord, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning. Kontakt oss – vi skaffer!

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1303380
Produsent Domitalia
Sittehøyde 46
Høyde 97
Bredde 44
Dybde 57

Produktomtaler

Skriv din egen omtale