Menu

Charme Spisestol

Charme Spisestol

Charme er en klassisk preget, avrundet og stilig stol, med høy komfortfaktor 

Charme har ramme og ben i tre, og har godt polstret sete og rygg. Leveres i mørk grå ull eller i svart skinn med valnøttfargede ben eller i lys grå ull med antrasittfargede ben

Se "tilleggsinformasjon" for alle relevante mål

Stolen er designet av DomItalias eget designteam.

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om Charme Spisestol :

Priseksempelet under er for Charme med ull sete

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 5 990,00

* Påkrevde felt

kr 5 990,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for bord, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning. Kontakt oss – vi skaffer!

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 6401001
Produsent Domitalia
Sittehøyde 47
Høyde 82
Bredde 56
Dybde 60

Produktomtaler

Skriv din egen omtale