Menu

Delta spisestol

Delta spisestol

Delta spisestol er designet som en avrundet, noe enkel, men meget stilfull stol. Et thight flettet sete gir gode sittekomfort også over tid. Delta er en del av en bredere, matchende stolserie som også består av barstoler.

Delta spisestol leveres lakkert i hvit- sort- eller rødt, alle med naturfarget flettverk i setet.

Stolen er 74cm høy, og sittehøyden er 43 cm

Delta har rammeverk og ben i metall, veier 10,8 kg, og leveres montert i minsteforpakning a 2 stoler.

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 2 190,00
Delta spisestol kjøpes i pakker på 2. Pris er per stk.

* Påkrevde felt

kr 2 190,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Delta leveres av danske Dan-Form som er blant de mer innovative i Danmark. Dan-Form bruker både egne designere og eksterne for å sikre den designmessige delen av produktutviklingen.

Kvalitet

Hele produktspekteret er av høy kvalitet, og mange av Dan-Forms produkter er også egnet som kontraktsmøbler, med alt hva det innebærer av hardere slitasje.  Alle stadier av produksjonen blir fulgt tett opp med løpende kvalitetskontroll. Det blir kun benyttet A1 finèr på all utvendig finèring av møbler.  Alle skallstoler er polyurethane-lakkert, den sterkeste og mest slitesterke av de miljøakseptable lakkmetodene.

Skinn-typene som benyttes av Dan-Form er Regenerert Skinn, splittet skinn og ordinært skinn helt opp til ”top grade” nivå.
Regenerert skinn, er en patentert prosess som lager en sammensetning av skinn, ulike bindemiddel og fyllstoff, samt polyurethan. Materialet beveger seg ikke i samme utstrekning som "ordinært" skinn, og kan derfor være en fordel ved f. eks bar- og spisestuestoler hvor man ønsker et definert utseende, uten å måtte polstre for mye.
Splittet skinn betyr at man fjerner det helt øvre laget av skinnet, og benytter det fiberrike, og smidige skinnlaget under det ytre.

Miljø og sosialt ansvar

Interio legger også vekt på at Dan-Form har som mål å produsere så ”grønt” som mulig og at de nøye følger opp valg av råmaterialer, underleverandører og del-produsenter til sitt sortiment. Det blir benyttet trematerialer fra plantet og re-plantet skog i kombinasjon med miljøriktig lim, maling og emballasje.
Dan-Form har selvfølgelig nulltoleranse for barnearbeid i hele sin produksjonslinje, og forlanger også det samme av alle underleverandører av råvarer.

Tilleggsinformasjon

Varekode delta-spisestol
Produsent Dan-Form
Høyde 73,5
Bredde 54

Produktomtaler

Skriv din egen omtale