Menu

Retro kontorstol

Retro kontorstol

Som navnet antyder kommer kontorstolen Retro med et nostalgisk og svært stilfullt design, kombinert med høy kvalitet både på materialer og komfort/slitestyrke.

Retro kontorstol leveres i eik finèr, med polstrede puter i kunstskinn i selve sete/rygg. Stolen er dreibar og høydejusterbar.

Stolen har høyde fra 88 til 96 cm, og sittehøyden er fra 47 til 55 cm
Retro har ben i chrome, veier 9 kg, og leveres enkeltvis. Enkel montering

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon  :

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 3 190,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Retro leveres av danske Dan-Form som er blant de mer innovative i Danmark. Dan-Form bruker både egne designere og eksterne for å sikre den designmessige delen av produktutviklingen.

Kvalitet

Hele produktspekteret er av høy kvalitet, og mange av Dan-Forms produkter er også egnet som kontraktsmøbler, med alt hva det innebærer av hardere slitasje.  Alle stadier av produksjonen blir fulgt tett opp med løpende kvalitetskontroll. Det blir kun benyttet A1 finèr på all utvendig finèring av møbler.  Alle skallstoler er polyurethane-lakkert, den sterkeste og mest slitesterke av de miljøakseptable lakkmetodene.

Skinn-typene som benyttes av Dan-Form er Regenerert Skinn, splittet skinn og ordinært skinn helt opp til ”top grade” nivå.
Regenerert skinn, er en patentert prosess som lager en sammensetning av skinn, ulike bindemiddel og fyllstoff, samt polyurethan. Materialet beveger seg ikke i samme utstrekning som "ordinært" skinn, og kan derfor være en fordel ved f. eks bar- og spisestuestoler hvor man ønsker et definert utseende, uten å måtte polstre for mye.
Splittet skinn betyr at man fjerner det helt øvre laget av skinnet, og benytter det fiberrike, og smidige skinnlaget under det ytre.

Miljø og sosialt ansvar

Interio legger også vekt på at Dan-Form har som mål å produsere så ”grønt” som mulig og at de nøye følger opp valg av råmaterialer, underleverandører og del-produsenter til sitt sortiment. Det blir benyttet trematerialer fra plantet og re-plantet skog i kombinasjon med miljøriktig lim, maling og emballasje.
Dan-Form har selvfølgelig nulltoleranse for barnearbeid i hele sin produksjonslinje, og forlanger også det samme av alle underleverandører av råvarer.

Tilleggsinformasjon

Varekode 1200044
Produsent Dan-Form
Sittehøyde 51
Høyde 96
Bredde 63
Dybde 66

Produktomtaler

Skriv din egen omtale