Menu

Playa barstol med svivel

Playa barstol med svivel

Denne varianten av Playa barstol leveres med svivel og forkrommet base og med skallsete i acryl/styren. Materialet er av beste kvalitet, og vil bære og fremheve de merker som skyldes bruk, på en sjarmerende måte. Stolen er både høydejusterbar og dreibar. 

Se "tilleggsinformasjon" for alle relevante mål, sittehøyden er fra 60 til 82 cm, stolens totalhøyde fra  96 til 118 cm

Playa leveres med sete i 5 forskjellige farger/typer - se menyen for de forskjellige valg. I Playa-serien inngår også spisestol, counterstol og barstol med faste ben, alle med samme sete. Stolen leveres i minsteforpakning a 2 stoler

Playa er designet for DomItalia av Fabrizio Battoni

 

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om Playa barstol :

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 3 690,00
Playa barstol med svivel kjøpes i pakker på 1. Pris er per stk.

* Påkrevde felt

kr 3 690,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for bord, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning. Kontakt oss – vi skaffer!

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1323153
Produsent Domitalia
Sittehøyde 82
Høyde 118
Bredde 43
Dybde 52

Produktomtaler

Skriv din egen omtale