Menu

Jude S Spisestol

Jude S Spisestol

Jude S er en "freischwinger"- modell med ramme i metall og med polstret sete og rygg.  Stolen er designet av DomItalias eget designteam

Jude S leveres i 5 forskjellige stoff som kan kombineres med enten forkrommet understell med runde rør, antrasitt matt lakkert understell, eller understell i børstet nikkel, begge de to siste med flatt (horisontalt) metall.

Se "tilleggsinformasjon" for alle relevante mål. Jude selges i pakning a 2 stoler

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om Roxy S Spisestol :

Priseksempelet under er for Jude S med Chrome understell

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 2 340,00
Jude S Spisestol kjøpes i pakker på 2. Pris er per stk.

* Påkrevde felt

kr 2 340,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for bord, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning. Kontakt oss – vi skaffer!

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1303512
Produsent Domitalia
Sittehøyde 46
Høyde 86,5
Bredde 46
Dybde 56

Produktomtaler

Skriv din egen omtale