Menu

Gel Barstol

Gel Barstol

Gel barstol er designet av DomItalias eget designteam, og leveres i denne versjonen med akryl/styren skallsete. Materialet er av beste kvalitet, og vil bære og fremheve de merker som skyldes bruk, på en sjarmerende måte. 

Se "tilleggsinformasjon" for alle relevante mål. Sittehøyden på Gel er 75 cm, og dermed i "riktig" høyde for bruk til f.eks kjøkkenøy

Gel leveres med sete i 8 forskjellige farger, og i denne versjonen med trådben, enten forkrommet, i satinert aluminium eller antrasitt matt lakkert. Gel fåes også som spisestol og counterstol i flere versjoner

Prisen angitt under er for versjonen med trådben i enten satinert aluminium eller antrasitt matt lakkert. Denne stolen leveres i minsteforpakning a 2 stoler


Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om Gel-serien :

En variant av Gel barstol står normalt utstilt i vår butikk på Vestby Storsenter

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 2 690,00
Gel Barstol kjøpes i pakker på 1. Pris er per stk.

* Påkrevde felt

kr 2 690,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for bord, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning. Kontakt oss – vi skaffer!

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1323107
Produsent Domitalia
Sittehøyde 75
Høyde 116
Bredde 44
Dybde 56

Produktomtaler

Skriv din egen omtale