Menu

Playa counterstol

Playa counterstol

Playa  counterstol leveres med forkrommede ben og med skallsete i acryl/styren. Materialet er av beste kvalitet, og vil bære og fremheve de merker som skyldes bruk, på en sjarmerende måte. Stolen er ikke høydejusterbar eller dreibar. En counterstol er høydetilpasset til kjøkkenøy, disker etc, og vil være i laveste laget for bruk med en standard bardisk-høyde

Se "tilleggsinformasjon" for alle relevante mål, sittehøyden er 67 cm og dermed i "riktig" høyde for bruk til f.eks kjøkkenøy

Playa leveres med sete i 5 forskjellige farger/typer - se menyen for de forskjellige valg. I Playa-serien inngår også spisestol, barstol og bar/counterstol med svivelbase, alle med samme sete.

Playa er designet for DomItalia av Fabrizio Battoni og selges i minsteforpakning a 2 stoler

 

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om Playa counterstol :

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 2 940,00
Playa counterstol kjøpes i pakker på 1. Pris er per stk.

* Påkrevde felt

kr 2 940,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for bord, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning. Kontakt oss – vi skaffer!

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1323157
Produsent Domitalia
Sittehøyde 67
Høyde 103
Bredde 50
Dybde 53

Produktomtaler

Skriv din egen omtale