Menu

Bouchon lav barkrakk

Bouchon lav barkrakk

Dette er den laveste versjonen av det nærmest geniale designet Bouchon barstol.

Barkrakken leveres med sete i miljøvennlig gjenbrukt kork, og med basestativ i fire forskjellige utgaver. Stolen egner seg meget godt både til privat og proff bruk. Ved bestlling i større kvanta kan stolen leveres med logo/tekst innpreget i setet mot et mindre pristillegg. Bochon leveres også som barstol og counterstol

Krakken er 46 cm høy. Se "tilleggsinformasjon" for alle relevante mål

Stolen er designet av Milano-baserte Folco Orlandini (industridesigner)  og Andre Radice (arkitekt) som er et designerpar DomItalia benytter mye

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om Bouchon-serien :

Lagerstatus: Leveringstid 4-6 uker

kr 2 490,00

* Påkrevde felt

kr 2 490,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for bord, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning. Kontakt oss – vi skaffer!

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1323057
Produsent Domitalia
Sittehøyde 46
Høyde 46
Bredde 35
Dybde 35

Produktomtaler

Skriv din egen omtale