Menu

Floss barstol

Floss barstol

Floss barstoll har et rettlnjet, enkelt og moderne design, men som alltid med god sittekomfort. Dan-Form har også tatt med seg dette spennende og moderne designet og lagt det inn i en matchende spisestol

Floss barstol leveres med seter i sort kunstskinn med kontrastsøm,  eller med kunstskinn i sort, lysebrunt eller fossilgrått skinn, med nøytral søm. Alle med ben i sort metall

Stolen er ikke høydejusterbar, høyden er 96 cm. Sittehøyde f75 cm,  bredde på 42 cm og dybde på 48 cm. 

Barstolen veier 8 kg og leveres i forpakning a 2 stoler.

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 1 840,00

* Påkrevde felt

kr 1 840,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Floss leveres av danske Dan-Form som er blant de mer innovative i Danmark. Dan-Form bruker både egne designere og eksterne for å sikre den designmessige delen av produktutviklingen.

Kvalitet

Hele produktspekteret er av høy kvalitet, og mange av Dan-Forms produkter er også egnet som kontraktsmøbler, med alt hva det innebærer av hardere slitasje.  Alle stadier av produksjonen blir fulgt tett opp med løpende kvalitetskontroll. Det blir kun benyttet A1 finèr på all utvendig finèring av møbler.  Alle skallstoler er polyurethane-lakkert, den sterkeste og mest slitesterke av de miljøakseptable lakkmetodene.

Skinn-typene som benyttes av Dan-Form er Regenerert Skinn, splittet skinn og ordinært skinn helt opp til ”top grade” nivå.
Regenerert skinn, er en patentert prosess som lager en sammensetning av skinn, ulike bindemiddel og fyllstoff, samt polyurethan. Materialet beveger seg ikke i samme utstrekning som "ordinært" skinn, og kan derfor være en fordel ved f. eks bar- og spisestuestoler hvor man ønsker et definert utseende, uten å måtte polstre for mye.
Splittet skinn betyr at man fjerner det helt øvre laget av skinnet, og benytter det fiberrike, og smidige skinnlaget under det ytre.

Miljø og sosialt ansvar

Interio legger også vekt på at Dan-Form har som mål å produsere så ”grønt” som mulig og at de nøye følger opp valg av råmaterialer, underleverandører og del-produsenter til sitt sortiment. Det blir benyttet trematerialer fra plantet og re-plantet skog i kombinasjon med miljøriktig lim, maling og emballasje.
Dan-Form har selvfølgelig nulltoleranse for barnearbeid i hele sin produksjonslinje, og forlanger også det samme av alle underleverandører av råvarer.

Tilleggsinformasjon

Varekode 1320008
Produsent Dan-Form
Sittehøyde 75
Høyde 98
Bredde 42
Dybde 48

Produktomtaler

Skriv din egen omtale