Menu

Coquille barstol

Coquille barstol

Coquille barstol er en skjellformet stol – med svivel-base i metall. Den runde formen gjør stolen spesielt behagelig, og den er perfekt til å plassere i kuverter rundt et bord.

Setet leveres i 5 forskjellige utgaver, som kan kombineres med 2 forskjellige utgaver av baseunderstellet i metall - forkrommet eller satinert aluminium

Sittehøyden er fra 61 til 83 cm, og stolens totalhøyde fra 96 til 118 cm

Se "tilleggsinformasjon" for alle relevante mål

Stolen er designet av Milano-baserte Folco Orlandini (industridesigner) og Andre Radice (arkitekt) som er et designerpar DomItalia benytter mye

 

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om Coquille barstol :

Prisen under gjelder for standardsette (ikke ull) og med base i satinert aluminium. Denne versjonen - med leiregrått sete - er utstilt i vår butikk på Vestby Storsenter

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 6 490,00

* Påkrevde felt

kr 6 490,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for bord, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning. Kontakt oss – vi skaffer!

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1323019
Produsent Domitalia
Sittehøyde 83
Høyde 118
Bredde 58
Dybde 60

Produktomtaler

Skriv din egen omtale