X
Menu

Interio samarbeider tett med Kare Design

Kare Design er en tysk kjede med over 100 varehus og en rekke andre samarbeidspartnere over hele verden. Kare har et meget stort sortiment som spenner helt fra det klassiske og til det helt moderne, alt med god kvalitet og til ikke avskrekkende priser. Det spesielle med Kare er at de strukturerer sortimentet i trender og stilserier, slik at man enklere kan «sette sammen» flere enkeltvarer til et hele – gjerne hele rom!

Interio har et samarbeid med Kare Design hvor vi både har en utstilling/salg av utvalgt interiør og møbler fra Kare Design i vår butikk og nettbutikk, men også kan skaffe store deler av det kjempesortimentet som Kare har i sin egen tyske nettbutikk. Her ligger det 5-6000 produkter inne hele spekteret av interiør, belysning, bilder, glassbilder, små og store speil, bruksting, tepper, møbler osv. Et kjempesortiment som vi er stolte av å kunne dele med våre norske kunder!

Under ligger linker inn til Kare’s tyske nettbutikk. Disse er delt i tre hovedgrupper, produktoppdeling, trender/stilserier, eller funksjonsoppdeling. Kare har organisert sortimentet i trendområder og underliggende stilserier slik at man enkelt skal kunne møblere hele hus & rom i matchende stilserier som man liker spesielt godt.

Prisene hos Kare er i Euro med tysk mva på 19%. For å sammenligne med norske priser, må denne trekkes fra, norsk mva på 25% og frakt og innfortollingskost til Norge må legges til. Send oss en epost kundeservice@interio.net så sender vi deg prisen.

Produktområder

Sofa, Spisesofa, Spisebord, Hvilestol, Spisestol, Barstol, Salong/Sofabord, Belysning, Speil, Bilder, Glassbilder, Tepper, Klokker

Kare har tre trendområder

Elegance

Metropolis, Rockstar, White Diva, Mocca, 60’s Cocktail, Glamrock, White Romance

Cosy Living

Finca, French Bistro, Industrial Loft, Gobi, Factory, Cigar Lounge, Rodeo

Modern Times

B-Square, Boutique, White Club, Design& The City, Modern Skandi,Santorini, White Nature

Pr funksjon/rom

Stue, Spisestue, Soverom, Kontor/Arbeidsrom, Garderobe/Oppbevaring, Kjøkken/Husholdning, Hage/Balkong

Ta kontakt om det er noe du lurer på – vi bidrar gjerne !

KARE Kraftwerk

KARE Kraftwerk er en konseptbutikk på 10.000m2 i München