Menu

Marilyn i 3D

Marilyn i 3D

Digitalt ”Pop-art” bilde av den belgiske kunstneren Ben Heine. Ben Heine lar seg inspirere av store personligheter og ikoner fra historien og populærkulturen når han skaper sine verk.

Heine bruker flate, jevne sirkler i geometriske konstruksjoner som gir en ønsket 3D-effekt. Og hvem ønsker ikke den vakre Marilyn i 3D?

Dette bildet har ramme av aluminium, veier 1,8 kg og måler 60*60 cm

Denne varen kan kun kjøpes og hentes i butikk eller på lager

Kare Design har et stort utvalg av bilder. Se utvalget i Kares tyske nettbutikk her,

og kontakt oss på kundeservice@interio.net om det er noe du ønsker mer info om, tilbud på, eller rett og slett ønsker å kjøpe!

 

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 990,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har gjennom slagordet "Mye smak for pengene" spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør til rimelige priser – alt fra sin base i Munchen, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du kan se alle de andre Kare-produktene i Kare's egen nettbutikk - kontakt oss på kundeservice@interio.net, besøk oss i butikken på Vestby Storsenter eller ring oss om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 2400290
Produsent Kare
Høyde 60
Bredde 60
Dybde 6

Produktomtaler

Skriv din egen omtale