Menu

Discovery Spisebord

Discovery Spisebord

Discovery  spisebord er designet av DomItalias eget designteam, med baseunderstell med et elegant uttrykk og med en renlinjet bordplate.

Bordet har baseplate i lakkert stål, og basesider i enten finèrt nøttetre, eller matt lakkert stål. Bordplate og tilleggsplater i herdet syre-etset glass

Bordet er uttrekkbart, og leveres med to tilleggsplater som standard.

Discovery har bordplate på 160 cm med to ileggsplater a 45 cm.  Bordbredden er 90  cm, og høyden på bordet er 75 cm.

 

Dette bordet kan kjøpes både i nettbutikk og butikk, men må hentes av kunde i butikk eller på lager.

Kontakt oss om du  har spørsmål eller ønsker mer info om Discovery spisebord eller andre produkter fra DomItalia


 

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 20 990,00

* Påkrevde felt

kr 20 990,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø. DomItalia her et aktivt "in-house" designerteam, men samarbeider også med en rekke eksterne designere. Du kan lese mer på Interiobloggen her.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for spisestoler, barstoler, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1316011
Produsent Domitalia
Høyde 75
Bredde 90/98

Produktomtaler

Skriv din egen omtale