X
Menu

Coquille P

Coquille P

Coquille er en skjellformet stol – i denne versjonen med svivel-base i metall. Den runde formen gjør stolen spesielt behagelig, og den er perfekt til å plassere i kuverter rundt et bord.

Setet leveres i 8 forskjellige utgaver, som kan kombineres med 2 forskjellige utgaver av baseunderstellet i metall - forkrommet eller hvit matt lakkert. Se "tilleggsinformasjon" for alle relevante mål

Stolen er designet av Milano-baserte Folco Orlandini (industridesigner) og Andre Radice (arkitekt) som er et mye benyttet designerpar av DomItalia

Lagerstatus: Leveringstid 4-6 uker

kr 6 390,00
Coquille P kjøpes i pakker på 2. Pris er per stk.

* Påkrevde felt

kr 6 390,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for bord, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning. Kontakt oss – vi skaffer!

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode domitalia-coquille-p-spisestol
Produsent Domitalia
Sittehøyde 47
Høyde 82
Bredde 55
Dybde 56

Produktomtaler

Skriv din egen omtale