Menu

Caruso Skoskap - 3 hyller

Caruso Skoskap - 3 hyller

Caruso skoskap i stilig og moderne utseende

Stilig skokap i metall. Skapet er utstyrt med tre romslige vippehyller som kan huse en rekke sko, godt beskyttet mot støv og ytre påvirkning, og endelig ligger ikke skoene i en eneste stor floke! Caruso kan du få til å passe i ethvert interiør, både i entrè, i garderobe og på soverommet. Caruso er designet av Giorgio Cavallo. 

Skoskapet kan leveres i både stål/sølvfarge, antrasitt, bronsefarget og hvitt, og med både 3 og 5 vippehyller. Se 5-hyllers versjonen her på interio.net !

Caruso med 3 vippehyller er 103 cm høyt, 50 cm bredt og har en dybde på 14 cm. Skapet veier 12 kg.

Lagerstatus: Leveringstid 4-6 uker

kr 1 145,00

* Påkrevde felt

kr 1 145,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har gjennom slagordet "Mye smak for pengene" spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør til rimelige priser – alt fra sin base i Munchen, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du kan se alle de andre Kare-produktene i Kare's egen nettbutikk - kontakt oss på kundeservice@interio.net, besøk oss i butikken på Vestby Storsenter eller ring oss om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 2500094
Produsent Kare
Høyde 103
Bredde 50
Dybde 14

Produktomtaler

Skriv din egen omtale