Menu

Rose Multi bordlampe

Rose Multi bordlampe

Bordlampen Rose Multi er en sann blanding av stil i svart og sølv, matt velour og metallisk glans. Foten av denne lampen er rikt dekorert med små, sølvroseblader. Lampeskjermen har velour-preget overflate. Hele lampen er 58 cm høy, og skjermen har en max diameter på 33 cm

Denne lampen kan også kombineres med matchende vase

Se også Kare's egne nettsider for et kjempeutvalg av spennende belysning. Vi skaffer - kontakt oss på kundeservice@interio.net, i butikk eller på tlf.

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 2 490,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har gjennom slagordet "Mye smak for pengene" spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør til rimelige priser – alt fra sin base i Munchen, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du kan se alle de andre Kare-produktene i Kare's egen nettbutikk - kontakt oss på kundeservice@interio.net, besøk oss i butikken på Vestby Storsenter eller ring oss om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 2250916
Produsent Kare
Diameter 33
Høyde 56

Produktomtaler

Skriv din egen omtale