Menu

Child bord

Child bord

Child bord i barnestørrelse er et funksjonelt bord for husetsminste og er også lett å holde ren.

Child bord leveres hvitlakkert og det finnes også matchende stablebare stoler i flere farger 

Bordet er 46 cm høyt, og diameteren er 60 cm. Child har ben i chrome og veier 4 kg,  Enkel montering

Denne varen kan kjøpes i nettbutikk eller butikk, men må hentes i butikk eller på lager

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om Child stoler og bord :


Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 1 690,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Child leveres av danske Dan-Form som er blant de mer innovative i Danmark. Dan-Form bruker både egne designere og eksterne for å sikre den designmessige delen av produktutviklingen.

Kvalitet

Hele produktspekteret er av høy kvalitet, og mange av Dan-Forms produkter er også egnet som kontraktsmøbler, med alt hva det innebærer av hardere slitasje.  Alle stadier av produksjonen blir fulgt tett opp med løpende kvalitetskontroll. Det blir kun benyttet A1 finèr på all utvendig finèring av møbler.  Alle skallstoler er polyurethane-lakkert, den sterkeste og mest slitesterke av de miljøakseptable lakkmetodene.

Skinn-typene som benyttes av Dan-Form er Regenerert Skinn, splittet skinn og ordinært skinn helt opp til ”top grade” nivå.
Regenerert skinn, er en patentert prosess som lager en sammensetning av skinn, ulike bindemiddel og fyllstoff, samt polyurethan. Materialet beveger seg ikke i samme utstrekning som "ordinært" skinn, og kan derfor være en fordel ved f. eks bar- og spisestuestoler hvor man ønsker et definert utseende, uten å måtte polstre for mye.
Splittet skinn betyr at man fjerner det helt øvre laget av skinnet, og benytter det fiberrike, og smidige skinnlaget under det ytre.

Miljø og sosialt ansvar

Interio legger også vekt på at Dan-Form har som mål å produsere så ”grønt” som mulig og at de nøye følger opp valg av råmaterialer, underleverandører og del-produsenter til sitt sortiment. Det blir benyttet trematerialer fra plantet og re-plantet skog i kombinasjon med miljøriktig lim, maling og emballasje.
Dan-Form har selvfølgelig nulltoleranse for barnearbeid i hele sin produksjonslinje, og forlanger også det samme av alle underleverandører av råvarer.

Tilleggsinformasjon

Varekode 1310011
Produsent Dan-Form
Høyde 46
Bredde 60

Produktomtaler

Skriv din egen omtale