Menu

Finca bardisk

Finca bardisk

Denne flotte hjemmebaren er en del av Finca-serien fra Kare i lakkert Mango-treverk

Takket være den kompakte størrelsen, kan denne hjemmebaren brukes nesten overalt. Enten til en koselig øl-kveld, eller en stor fest med venner, gir denne baren en stilig ramme.
Fronten er utstyrt med ornamenter og vakkert hånd-utskårne detaljer, og gir denne baren ekstra sjarm. Baksiden har nok plass til flasker, glass og annet barutstyr. 

Påvirket av sjarmen fra sørlige breddegrader og en mer bekymringsløs livsstil, har Kare’s designere laget den sjarmerende og herlige møbelserie Finca. Typisk for Finca serien er ornamentale mønster, originale tresorter og vakkert hånd-skåret fronter. 

De naturlige materialer som er benyttet «lever videre» selv etter behandling, og kan reagere på varme, fuktighet eller sterkt sollys. Dette er bevisst fra Kare’s side og en integrert del av dette autentiske møbel.

Se Finca-serien på Kare's egne nettsider og  "Wild at home",  Kare Designs online Finca-katalog.

 

Se også Kare's egne nettsider for et stort utvalg av bardisker og barmøbler.  

Kontakt oss om du  ønsker mer info eller ønsker å kjøpe andre elementer i Finca-serien eller andre barmøbler fra Kare :

Prisen under gjelder for Finca bardisk som beskrevet over

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 12 490,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har gjennom slagordet "Mye smak for pengene" spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør til rimelige priser – alt fra sin base i Munchen, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du kan se alle de andre Kare-produktene i Kare's egen nettbutikk - kontakt oss på kundeservice@interio.net, besøk oss i butikken på Vestby Storsenter eller ring oss om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

Tilleggsinformasjon

Varekode 1330001
Produsent Kare
Høyde 106
Bredde 115
Dybde 46

Produktomtaler

Skriv din egen omtale