Menu

Web Spisebord

Web Spisebord

Web spisebord er designet av DomItalias "in-house" designerteam, har utrekkbare klaffer i begge ender, og har ett renlinjet, elegant og moderne design.

Bordet har ben i lakkert metall i flere farger eller asketre og bordplaten kan leveres i flere farger i enten melamin eller syre-etset glass

Web har bordplate på 140 cm. Tilleggsplater på 2 *45. Bredde 90 cm og  høyde 76 cm

Tilleggsplatene til melaminbordplatene leveres i melamin i samme farge som platen. Tilleggsplaten til glass leveres i melamin i taupe (beige)farge.

Web i størrelse 140 cm står utstilt i vår butikk på Vestby Storsenter, med bordplate i fbeige/tauoe syre-etset glass. Melamin tilleggsplater matcher farge svært bra.


Dette bordet kan kjøpes både i nettbutikk og butikk, men må hentes av kunde i butikk eller på lager.

Kontakt oss om du  har spørsmål eller ønsker mer info om Web spisebord eller andre produkter fra DomItalia


Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 9 490,00

* Påkrevde felt

kr 9 490,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø. DomItalia her et aktivt "in-house" designerteam, men samarbeider også med en rekke eksterne designere. Du kan lese mer på Interiobloggen her.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for spisestoler, barstoler, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1316029
Produsent Domitalia
Høyde 76
Bredde 90

Produktomtaler

Skriv din egen omtale