Menu

Artik Spisebord

Artik Spisebord

Artik spisebord er designet av DomItalias "in-house" designerteam, og har et meget spennende og moderne utseende kombinert med en bordplate med "aldringspreg"

Bordet har understell i herdet gjennomsiktig glass og heltre eik bordplate, enten mørk eller lys

Artik har bordplate på enten romslige 240*110 cm eller 200*100 cm. Begge størrelser har høyde 76 cm

 

Dette bordet kan kjøpes både i nettbutikk og butikk, men må hentes av kunde i butikk eller på lager.

Kontakt oss om du  har spørsmål eller ønsker mer info om Artik spisebord eller andre produkter fra DomItalia


Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 24 990,00

* Påkrevde felt

kr 24 990,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø. DomItalia her et aktivt "in-house" designerteam, men samarbeider også med en rekke eksterne designere. Du kan lese mer på Interiobloggen her.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for spisestoler, barstoler, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1316008
Produsent Domitalia
Høyde 76

Produktomtaler

Skriv din egen omtale